Toimitusehdot

Nopea ja luotettava toimitus

Valittavanasi on kuljetusyhtiöistä

  • Posti: Postipaketin noudat tai lähetät vaivattomasti laajasta yli 1400 palvelupisteen verkostosta, johon kuuluvat postit ja pakettiautomaatit. www.posti.fi
  • Matkahuolto: Matkahuolto ylläpitää Suomen laajuista paketinkuljetusjärjestelmää, joka perustuu linja-autoliikenteen aikataulutettuun reittiverkostoon. Toimintaan kuuluu lisäksi nouto- ja jakelupalvelu. www.matkahuolto.fi
  • Toimitusmaksu on 4,95 euroa (Posti) ja 5,20 euroa (Matkahuolto). Tilatessasi tuotteita vähintään 60 eurolla, toimitusmaksu on 0 euroa. Tilauksen enimmäispaino on 30 kg*.

Käsittelemme tilaukset saapumisjärjestyksessä, tavallisesti kolmen arkipäivän kuluessa. Käsittelynopeus varaston työtilanteesta riippuen voi olla ilmoitettua nopeampi tai hitaampi. Mikäli tilaus sisältää tuotteita, joita ei tilaushetkellä ole varastossa jää tilaus odottamaan niiden saapumista varastolle.


Tuotteita ei jälkitoimiteta.
 Saat vahvistuksen käsittelemästämme tilauksesta sähköpostilla. 


* = toimitusmaksu yli 30 kg:n tilauksille on 50 euroa.


Nouto Postin pakettiautomaattista


Toimitusmaksu 4,95/5,20 euroa TAI 0 euroa, kun tilauksen arvo vähintään 60 euroa


Tilauksesi toimitetaan valitsemaasi Postin pakettiautomaattiin. Saapuneesta lähetyksesta saat ilmoituksen tekstiviestillä ja sähköpostilla. Saapumisilmoituksessa on kerrottu PIN-koodi, joka syötetään pakettiautomaattiin pakettia noudettaessa. Paketin lähdettyä varastoltamme, on sen toimitusaika normaalisti 1–2 arkipäivää, pohjoisimpaan Suomeen 2–3 arkipäivää. Lähetystä säilytetään pakettiautomaatissa 7 vuorokautta.


Nouto toimipisteestä


Toimitusmaksu 4,95/5,20 euroa TAI 0 euroa, kun tilauksen arvo vähintään 60 euroa


Tilauksesi toimitetaan valitsemaasi toimipisteeseen. Saapuneesta lähetyksestä saat ilmoituksen tekstiviestillä. Paketin lähdettyä varastoltamme, on sen toimitusaika normaalisti 1–3 arkipäivää, pohjoisimpaan Suomeen 2–4 arkipäivää. Lähetystä säilytetään noutopisteessa 7 vuorokautta.


Seurantatunnuksen alku kertoo kuljetusyhtiön:

  • Posti: JJFI
  • Ulkomaantoimitus (Posti): CE
  • Matkahuolto: MH
  • Schenker: 462

Halutessasi lisätietoja jo lähteneestä paketista, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.


Tilausvahvistus

Toimitamme onnistuneesta tilauksesta sinulle tilausvahvistuksen sähköpostitse. Saat myös ilmoituksen ja pakettisi seurantatunnuksen sähköpostitse ja/tai tekstiviestillä, kun tilauksesi on lähetetty. Ulkomaalaisiin puhelinnumeroihin tekstiviestit eivät valitettavasti välity.